BBQ pakket

Een bbq pakket bestelt u op Bbqvleesoptafel.nl. Wij hebben fantastische bbq pakketten voor u samengesteld. U vindt in zo’n bbq pakket de meest fantastische stukjes BBQ vlees voor uw barbecuefeestjes. Wilt u eenvoudig en snel een voordelig bbq pakket bestellen? Bbqvleesoptafel.nl regelt het voor u. Wij hebben de volgende bbq pakketten voor u samengesteld:

 • Bbq pakket standaard(ca. 3500 gram)
  Eén van onze heerlijke bbq pakketen met onder andere malse speenvarkenskoteletjes, Black Angus steak en Merquez worstjes. In dit pakket vindt u de beste kwaliteit vlees aan met een totaalgewicht van 3500 gram.
 • Bbq pakket luxe(ca. 3100 gram)
  Weliswaar een bbq pakket met iets minder gewicht dan het standaard bbq pakket (3100 gram), maar hierin vindt u wel onze topstukken in terug. Zoals de Black Angus Ribeyesteaks en de T-Bone steak.
 • Surf en Turf bbq pakket(ca. 4200 gram)
  Wij bieden ook bbq pakketten aan met vis. Bbqvleesoptafel.nl is onderdeel van Visoptafel.nl en Vleesoptafel.nl. Naast heerlijk bbq vlees vindt u op onze andere sites ook fantastische vissoorten voor op de bbq. Zoals de heerlijke zwaardvissteak die in dit bbq pakket zit.
 • Kleine bbq pakketten(ca.430 gram)
  Wilt u bbq pakketten op maat hebben? Wij bieden ook kleine bbq pakketten aan voor 1 a 2 personen zodat u een goede inschatting kunt maken van het totaal aan vlees dat u wilt kopen. In ons kleine bbq pakket van ca. 430 gram zitten eenvoudige, doch heerlijke gemarineerde vleessoorten zoals een kipspies, een stukje biefstuk en een varkensfilet.

Kortom, de lekkerste bbq pakketten vindt u op BBQvleesoptafel.nl . Wij bieden u bovendien de beste online service aan. Bij ons kunt u profiteren van de volgende voordelen:

 • Bestellingen voor 15.00 uur worden de volgende dag bezorgd
 • Bestelt u boven de €65,-? Dan is de bezorging gratis!
 • Wij bieden exclusieve vleessoorten
 • En er zijn 2500 afhaalpunten in heel Nederland

Bestel dus nu uw bbq pakket op Bbqvleesoptafel.nl, de specialist voor al uw barbecuevlees. Meer dan BBQ vlees nodig? In ons assortiment hebben wij veel meer stukken heerlijk vlees vers voor u klaarliggen!