BBQ recepten

Op zoek naar de beste bbq recepten? Kijk dan op ons platform voor enkele heerlijke gerechten. Bbqvleesoptafel.nl is een onderdeel van Vleesoptafel.nl en Visoptafel.nl en wij bieden u de beste kwaliteit vlees en de lekkerste recepten die daarbij passen. Het principe is eenvoudig: stuur ons uw favoriete bbq recepten op en wij zorgen voor een fantastisch platform waarop u recepten en toevoegingen kunt uitwisselen. Onze redactie verzamelt de lekkerste bbq recepten en publiceert deze op de website. Dus stuur ons al uw fantastische bbq recepten op en wij zorgen er voor dat u die van mede-bezoekers kunt uitwisselen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om reviews te geven en de barbecue recepten een cijfer te geven.

Barbecue recept van Bbqvleesoptafel.nl

En om u alvast op weg te helpen met het publiceren van uw barbecue recepten, geven wij alvast het recept voor dit heerlijke gerecht: de gegrilde Black Angus steaks. Voor dit recept hebt u de volgende ingrediënten nodig:

  • Vier Black angus steaks (ca. 180 per stuk) van Bbqvleesoptafel.nl
  • Twee el Olijfolie
  • Vier teentjes knoflook
  • En acht takjes rozemarijn

Eén van de simpelste bbq recepten waar u binnen no-time mee klaar bent, maar dat maakt het niet minder lekker. In tegendeel, een Black Angus steak is op deze wijze fenomenaal. Maak eerst de grill goed heet. Smeer de steaks in met een beetje olie, peper en zout en vervolgens met de (geperste) knoflook. Wacht 15 minuten voordat u de steaks op de grill legt. Belangrijk is dat u de steaks eerst 30 sec. aan iedere kant dichtschroeit voordat u de takjes rozemarijn erop legt. Bak ze vervolgens aan iedere kant circa zeven minuten om een medium-rare steak op tafel te krijgen.

Bbq recepten en meer

Voor meer bbq recepten zoals vis op de BBQ en andere gerechten houd onze websites goed in de gaten. Wilt u naast bbq recepten ook een heerlijke kabeljauw uit de oven? Bezoek dan ook even Visoptafel.nl. Hierop bieden wij overigens ook heerlijke bbq recepten met vis aan. Wilt u bijdragen met uw eigen bbq recepten? Stuur deze dan op naar info@chefsfood.nl of laat een berichte achter op onze site. Wij publiceren de lekkerste bbq recepten. Voor de lekkerste bbq recepten kijkt u op Bbqvleesoptafe.nl.